Volg ons
Benjamin Roemeon DVS'33

Derde Divisie

Opvallend: DVS’33 legt Benjamin Roemeon voor liefst vier seizoenen vast

Opvallend: DVS’33 legt Benjamin Roemeon voor liefst vier seizoenen vast

De kans bestaat dat Benjamin Roemeon zijn carrière afsluit bij DVS’33. De 27-jarige aanvaller heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor liefst vier seizoenen, een ongekend lange duur voor amateurvoetbalbegrippen.

Roemeon is dan ook een buitengewoon gewaardeerde kracht in Ermelo. De snelle aanvaller speelt sinds 2016 voor DVS en scoorde sindsdien 39 treffers in 119 officiële duels. ,,Ik voel me heel erg gewaardeerd met deze bijzondere verlenging van drie seizoenen. Ik zit hier op mijn plek en voel me erg thuis bij DVS. De verlenging is mede voor zo’n lange periode omdat we de gemeenschappelijke doelstelling, promoveren naar de tweede divisie, nog niet hebben gehaald, en daar wil ik alles aan doen met de staf en spelersgroep. We hebben een redelijk jonge groep voor komend seizoen, maar zeer talentvol en met veel kwaliteit, dus die ambitie is er zeker in de komende jaren”, zegt Roemeon op de clubsite.

Edmund Mijnheer voegt daar namens de TC aan toe: ,,We zijn al in een vroeg stadium met Benjamin in gesprek gegaan om te kijken of onze toekomstplannen met elkaar overeen kwamen. Dat was het geval en dus is er gekozen voor een langlopend contract tot medio 2024. Wij zijn erg blij dat Benjamin zich voor langere tijd aan ons verbonden heeft, want zijn verrassende acties en strijdlust zijn van grote waarde voor een elftal. Daarnaast is het een hele prettige persoonlijkheid in de groep.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie