dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieOpstootje bij terugkeer Michael Lanting

Opstootje bij terugkeer Michael Lanting

Met een schilderij met zijn afbeelding werd Michael Lanting zaterdag na de wedstrijd bedankt door de supporters van Spakenburg voor zijn vier seizoenen ‘Blauwe-dienst’. Als speler van ONS Sneek had hij het tijdens de wedstrijd echter flink aan de stok met Mike Vreekamp en na de wedstrijd met coach John de Wolf.

Cynisch applaus
Lanting zou volgens het AD na afloop Vreekamp hebben getart met een cynisch applausje. Dat zou Spakenburg-trainer John de Wolf in het verkeerde keelgat zijn geschoten. Volgens de krant leek het alsof hij Lanting wilde aanvliegen.

Geen commentaar
Lanting daarover: ,,De Wolf riep wat dingen over mijn vriendin. Of we bijna met elkaar op de vuist gingen? Welnee, man, hij is veel te groot voor mij.” De Wolf wilde er weinig over kwijt: ,,Ik ga hier echt geen commentaar op geven. Ik hoop dat die jongen hier een mooi moment heeft gehad. Laat ik het daar maar bij houden.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD