Volg ons

Rijnsburgse Boys

Opoku, Prijs en Van Oijen verlengen samenwerking met Rijnsburgse Boys

Opoku, Prijs en Van Oijen verlengen samenwerking met Rijnsburgse Boys

Rijnsburgse Boys is druk doende om de selectie voor komend seizoen vorm te geven. De club wist al eerder twaalf spelers van de A-selectie langer aan zich te binden en bereikte vrijdag tevens een akkoord met het drietal Hidde Prijs, Carlos Opoku en Donny van Oijen, meldt de club op de officiële website.

Prijs
De voornoemde spelers ondertekenden allemaal een contract voor twee seizoenen. Prijs (23) maakte in de zomer van 2016 de overstap van de Koninklijke HFC naar Rijnsburg. In het verleden speelde hij ook wedstrijden in de jeugd van Ajax. De verdediger mag dit seizoen veelal rekenen op een basisplaats.

Opoku
De 31-jarige verdediger Opoku speelde in het verleden, net zoals Prijs, wedstrijden voor de Koninklijke HFC. Momenteel gebruikt men hem bij Rijnsburgse Boys veelal als verdedigende middenvelder waardoor hij volgens de website van de club voor meer stabiliteit weet te zorgen in het elftal.

Van Oijen
Van Oijen (foto rechts) maakte dit seizoen de overstap van vv Katwijk naar Rijnsburgse Boys. Hij wist voor laatstgenoemde club tot dusver drie keer het net van de tegenstander te vinden. Tot aan de winterstop miste hij veel wedstrijden vanwege een enkelblessure.

 

Discussieer mee!

Meer over Rijnsburgse Boys