woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagOpoku: "Nu moet ik het gewoon doen"

Opoku: “Nu moet ik het gewoon doen”

Henry Opoku was op zaterdag hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor de overwinning van Quick Boys op FC Lisse. De vleugelverdediger verzorgde het enige doelpunt in de wedstrijd tegen de koploper en gaat nu met een extra goed gevoel de winterstop in.

Opoku geniet

Opoku was na afloop van het treffen zichtbaar gelukkig. “Dit is een lekkere overwinning tegen de koploper”, vertelde de mandekker aan Omroep West. “We hadden zeker wat goed te maken, omdat we daar verloren hadden. En we zitten in een goede reeks, dus het voelt extra lekker nu. Ik geniet ervan. We doen het de laatste tijd wel goed. Deze wedstrijd was iets minder, wij moesten verdedigend meer energie erin steken. Wij zorgen gewoon voor de nul en daardoor hebben we hem over de streep kunnen trekken.”

Meerdere kansen voor Opoku

Bij de treffer was het niet de enige keer dat Opoku mee voorin kwam en veel ruimte kreeg. “Ik kwam al twee keer daarvoor op. Ze gaven me zoveel ruimte. De eerste twee keer speelde ik hem opzij en ik dacht bij de derde keer: Nu sta ik voor die goal, dus nu moet ik het gewoon doen.”

Bekijk het complete interview met Henry Opoku

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD