zondag, 21 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieOpoku na negen jaar weg bij HFC: "Dit moet ik nu doen"

Opoku na negen jaar weg bij HFC: “Dit moet ik nu doen”

Carlos Opoku gaat op zoek naar een nieuwe club. De centrale verdediger van Koninklijke HFC is al jarenlang één van de beste verdedigers in de top van het amateurvoetbal. Daarbij is hij ook nog eens een doelpuntenmachine. Met tien treffers is hij zelfs de gedeelde topscorer in de Tweede Divisie.

Twijfelde al eerder

In het Haarlems Dagblad laat de dertiger weten lang te hebben getwijfeld. “Als ik nog een stap wil zetten, moet ik dat nu doen. Eerlijk gezegd twijfelde ik vorig seizoen ook al. We waren toen op weg om de Tweede Divisie te bereiken. Toen dat was gelukt, wilde ik ook in de Tweede Divisie spelen. Nu is de doelstelling handhaven. Daar zet ik mij de komende maanden volledig voor in. Als dat doel is bereikt, is het een mooi moment om verder te kijken.”

Kan nog tien jaar mee

De aanvoerder van Koninklijke HFC is negen jaar lang een vaste waarde geweest in Haarlem. Bij zijn binnenkomst kwam Opoku over van DCG. Een nieuwe club heeft de verdediger nog niet. “Ik ben benieuwd wat er komt. Ik hoop op iets moois. Ik ben nu op een leeftijd gekomen dat, als ik nog een stap wil maken ik dat nu moet doen. Zoals ik mij nu voel kan ik nog tien jaar mee.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD