Volg ons
Scheidsrechter Van Den Elzen

Derde Divisie

Opnieuw zaterdagavondwedstrijd in Derde Divisie Zondag

Opnieuw zaterdagavondwedstrijd in Derde Divisie Zondag

Toen wij eerder vandaag schreven over de mogelijke samenvoegingen van zaterdag- en zondagclubs in de Derde Divisie en Hoofdklasse, waarbij zaterdagclubs hun speeldag mogen behouden, klonken afkeurende reacties vanuit het zondagvoetbal. Onder meer AFC-supporter Jack van Gelder vreesde het einde van de zondagclubs.

Feit is echter dat we de afgelopen weken met enige regelmaat wedstrijden uit de Derde Divisie Zondag op zaterdagavond gepland zien worden. Ditmaal is dat ADO ’20 – HSC ’21, onder leiding van scheidsrechter Van den Elzen (foto). Eerder was de Haagse derby al zaterdagavond en ook HBS ging onlangs op zaterdagavond naar Groningen voor de ontmoeting met Be Quick 1887.

Tweede periode
Inmiddels krijgt de tweede periode vorm. Vier clubs, te weten OJC Rosmalen, Blauw Geel ’38, UNA en Westlandia, zijn daarin nog foutloos. De huidige periodestand vind je hier.

De aangestelde scheids– en grensrechters in speelronde 15:

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie