Volg ons

Tweede Divisie

Opnieuw vuurwerk en fans in duinen bij Quick Boys

Opnieuw vuurwerk en fans in duinen bij Quick Boys

Uitgerekend op waarschijnlijk de laatste avond dat voorlopig gevoetbald wordt hebben enkele fans van Quick Boys opnieuw laten blijken zich niets aan te trekken van de coronamaatregelen en de afgekondigde noodverordening. Ze staken fakkels af aan het begin van het bekerduel tegen Roda ’46.

Ruim een week geleden keken zo’n 100 supporters al vanuit de duinen naar het duel tegen IJsselmeervogels. Het deed de Veiligheidsregio besluiten een noodverordening af te kondigen waarmee werd bepaald dat het niet is toegestaan om in het duingebied aanwezig te zijn tijdens wedstrijden van de Katwijkers. Afgelopen zaterdag staken Quick Boys-fans blauwe rookpotten en fakkels af bij de hekken net buiten het sportpark van ASWH, waar hun club op dat moment speelde.

Vanavond, amper een uur nadat premier Mark Rutte een ieder opriep om zijn of haar gedrag aan te passen zodat er zo snel mogelijk weer versoepeling van de maatregelen mogelijk kan zijn, deden de fans opnieuw van zich spreken vanuit de duinen met fakkels.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie