Volg ons
Simon-Brouwer-GVVV

Tweede Divisie

Opnieuw vrees zware blessure Brouwer

Opnieuw vrees zware blessure Brouwer

GVVV moet vrezen het opnieuw lange tijd te moeten doen zonder Simon Brouwer. De middenvelder stond vorig seizoen al geruime tijd buitenspel, maar schoot de Veenendaalse club uiteindelijk wel naar de Tweede Divisie. Tijdens de oefenwedstrijd bij SDC Putten ging het opnieuw mis.

Mri-scan moet duidelijkheid geven

Bij een op het oog onschuldig duel op het middenveld raakte Brouwer geblesseerd. De gewezen aanvoerder van de ploeg van John de Wolf verliet direct het veld. Direct werd gevreesd voor een ernstige blessure aan zijn rechterknie. GVVV meldt nu dat er maandag meer duidelijkheid komt, er zal dan een mri-scan worden gemaakt van het gewricht van Brouwer.

Beslissend in promotiestrijd

Vorig seizoen verdraaide Brouwer aan het begin van het seizoen zijn knie op de training. Een binnenband in zijn linkerknie bleek flink te zijn ingescheurd, waardoor hij pas na de winterstop weer kon aansluiten. Slechts twee keer zou hij vervolgens in de basis staan, maar in beide gevallen was hij wel beslissend. Tegen Capelle scoorde hij tijdens de 3-0-zege en op de slotdag was het raak tegen Rijnsburgse Boys. In een onderling duel om het laatste ticket voor de Tweede Divisie scoorde de 31-jarige op slag van rust twee keer voor de 2-1-zege. In vijf seizoenen Topklasse-voetbal kwam Brouwer 107 keer in actie voor GVVV en daarin scoorde hij 43 keer.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie