zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagOpnieuw versterking voor IJsselmeervogels: Topscorer 3e Divisie Kian Visser komt volgend seizoen!

Opnieuw versterking voor IJsselmeervogels: Topscorer 3e Divisie Kian Visser komt volgend seizoen!

Opnieuw heeft IJsselmeervogels zich het volgend seizoen versterkt met een aanvallende speler. En niet de eerste de beste. Kian Visser is de man die IJsselmeervogels komt versterken als centrumspits. Hij is dit seizoen nog actief bij Harkemase Boys waar hij een groot aandeel heeft in de productie van de Friezen. Bovendien is de 20-jarige Kian topscorer van de 3e Divisie.

Ondanks dat Visser zijn contract bij Harkemase Boys in november j.l. verlengde is men toch zo coulant geweest om medewerking te verlenen aan zijn overstap naar IJsselmeervogels. Een overstap die de jeugdige speler dichter bij zijn droom brengt: spelen en slagen in het betaald voetbal.

Via Rood Geel Leeuwarden, SC Leovardia, twee seizoenen jeugdopleiding Cambuur Leeuwarden keer de hij terug bij Leovardia waar hij zich direct in de hoofdmacht speelde.
Lang bleef hij niet onopgemerkt want Harkemase Boys pikte hem in 2020 op.
Het eerste (Corona) seizoen bestond uit veelal invalbeurten maar dit seizoen is Visser vaste basiskracht. In de tot dusver 15 gespeelde wedstrijden scoorde hij al 12 keer.

Bij IJsselmeervogels is men blij met de komst van de spits.
Erwin van der Lugt: ” Wij zien in Kian een ambitieuze, gemakkelijk scorende spits die een directe versterking is voor onze selectie van komend seizoen. Een kopsterke, tweebenige aanvaller die over een enorme doelgerichtheid beschikt, getuige zijn spel en zijn doelpuntenaantal. Dat hij bovendien met een uitzonderlijk nobel doel voetbalt onderstreept dat hij zowel als voetballer en als mens heel goed bij onze club past.”

Herman van Diejen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD