dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagOpnieuw verlies Lisse, ASWH en Scheveningen profiteren maar half

Opnieuw verlies Lisse, ASWH en Scheveningen profiteren maar half

FC Lisse is in heel snel tempo de titelaspiraties aan het verspelen.  Voor de tweede week op rij werd er verloren door de koploper, ditmaal was VVOG met 2-0 te sterk. IJsselmeervogels kwam niet in actie, maar staat op verliespunten inmiddels aan kop. Dit had Scheveningen kunnen zijn, maar de ploeg van John Blok gaf de zege uit handen.

Alles kruipt naar elkaar toe

Sandro Calabro scoorde net zoals vorige week en dat leek beslissend tegen ODIN’59. In de slotfase maakte Denzel Meijer alleen de 1-1. Hierdoor staat Scheveningen nu op één punt achter Lisse. Lisse verloor zelf bij VVOG door goals van Jeremy de Graaf en Parnelly Biya. IJsselmeervogels – duel bij Rijnsburgse Boys werd afgelast – staat met een duel minder gespeeld op twee punten van Lisse. ASWH had op gelijke hoogte kunnen komen van Lisse, maar Jong FC Groningen wist twee goals van Ryan van Dijk te pareren (2-2).

SteDoCo en Rijnvogels klimmen

Onderin deden SteDoCo en FC Rijnvogels erg goede zaken. SteDoCo won met 4-2 van DVS’33, waardoor de ploeg uit Ermelo ook in de gevarenzone komt te staan. Het was na een uur spelen 3-0, voor DVS nog terug kwam tot 3-2. In de slotfase zorgde Joran Schröder toch voor 4-2. Rijnvogels en Huizen gingen lang af op 0-0, maar een penalty was beslissend. De bal ging twintig minuten voor tijd op de stip, tot woede van Huizen. Trainer Henk van de Pol werd weggestuurd en Arno Dijkstra scoorde. Dat deed hij in blessuretijd nog een keer (2-0), waardoor Rijnvogels nu drie punten boven de rode streep staat.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD