maandag, november 29, 2021
HomeCompetitiesTweede DivisieOpnieuw heibel rond Herenakkoord Bollenstreekclubs door flirt Rijnsburgse Boys met Emiel Wendt

Opnieuw heibel rond Herenakkoord Bollenstreekclubs door flirt Rijnsburgse Boys met Emiel Wendt

Opnieuw is er heibel rond het Herenakkoord van Bollenstreekclubs. Aanleiding is de flirt van Rijnsburgse Boys met Noordwijk-spits Emiel Wendt.

In het zogenaamde Herenakkoord hebben de Bollenstreekclubs de afspraak gemaakt niet elkaars spelers te benaderen alvorens de huidige club heeft aangegeven dat er geen overeenstemming bereikt kan worden over een nieuw contract met de speler in kwestie. Vorig jaar was er ook al stof opgewaaid toen Katwijk Ahmed el Azzouti voor de neus van Quick Boys wegkaapte, terwijl de aanvaller volgens de blauwwitten al een mondeling akkoord op Nieuw Zuid had. En in de jaren daarvoor deden ook de transfer van Omar Hamdi en Tommy Bekooij achter de schermen stof opwaaien.

Rond Emiel Wendt liep het uiteindelijk met een sisser af. Het is publiek geheim dat Rijnsburgse Boys geïnteresseerd was in de kopsterke en gemakkelijk scorende aanvaller, maar Wendt koos uiteindelijk toch voor een langer verblijf op Duinwetering. Tegenover Omroep West reageerde hij: ,,Rijnsburg is een mooie club in de Bollenstreek, maar dat is Quick Boys, Katwijk en Noordwijk ook. Ze spelen allemaal in de Tweede Divisie. Ze willen zo’n goed mogelijk elftal hebben. Daarin zullen ook wel eens spelers van elkaar worden weggehaald. Maar ik denk dat de derby’s voor zich spreken. Dus geen vuile woorden.”

We schreven al eerder over de mysterie rond het Herenakkoord van de Bollenstreek.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS