Volg ons
Peter de Lange ASWH

Derde Divisie Zaterdag

Opnieuw contractnieuws van ASWH: De Lange verlengt contract

Opnieuw contractnieuws van ASWH: De Lange verlengt contract

ASWH heeft ook Peter de Lange voor volgend seizoen vastgelegd. De club maakte dit bekend op de officiële website. Een week eerder meldde ASWH al dat Peter Verhoeve en Jesper van den Bosch waren vastgelegd voor het nieuwe seizoen.

De Lange valt in de smaak bij ASWH

Peter de Lange arriveerde deze zomer in Hendrik-Ido-Ambacht. De aanvaller werd overgenomen van Spakenburg, waar hij twee seizoenen voor speelde. Daarvoor kwam hij uit voor Capelle en Barendrecht. Bij ASWH groeide De Lange direct uit tot een basiskracht in het team van trainer Jack van den Berg. ASWH was dan ook tevreden over de inbreng van De Lange en ging onlangs met de 28-jarige voetballer om de tafel. Hier kwam al snel een akkoord uit voort, waardoor De Lange ook volgend seizoen op Sportpark Schildman speelt.

Goed seizoen

Met elf doelpunten is De Lange momenteel de clubtopscorer van ASWH. Niet alleen de aanvaller kent een goed seizoen, ASWH zelf draait ook prima in de Derde Divisie Zaterdag. Uit de eerste veertien wedstrijden werden 26 punten behaald. Dat is goed voor een vierde plaats in de Derde Divisie. De achterstand op koploper FC Lisse bedraagt negen punten.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag