woensdag, september 29, 2021
HomeCompetitiesDerde DivisieOpmerkelijk: DOVO-teammanager maakt transfer naar TEC

Opmerkelijk: DOVO-teammanager maakt transfer naar TEC

Dat spelers en trainers veelvuldig van club wisselen is bekend, maar het komt maar weinig voor dat een teammanager een transfer maakt. Het is wel de realiteit voor Kees Muller, die DOVO verruilt voor TEC.

De teammanager, die tevens actief was binnen de Technische Commissie van de Veenendaalers, wordt per direct teammanager bij TEC. Bij die club volgt Muller Frits van den Berk op.

Muller trok zijn conclusies na een machtsstrijd binnen DOVO, waar ook trainer Scott Calderwood door vertrok. Muller was 11 jaar lang teammanager van DOVO. Het grootste succes in die periode was de promotie naar de Derde Divisie in 2017 onder leiding van trainer Gert Kruys.

Bij TEC gaat Muller samenwerken met Hans van de Haar. Hij volgt Frits van den Berk op, die na een lang dienstverband als trainer op de Lok, sinds twee jaar de rol van teammanager vervulde.

Frits van den Berk

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD