Volg ons

Eerste Divisie

Opluchting in Waalwijk: RKC uit financiële gevarenzone

Opluchting in Waalwijk: RKC uit financiële gevarenzone

Reden voor een feestje in Waalwijk. RKC is niet langer door de KNVB ingedeeld in financiële gevarenzone van categorie I, maar nestelt zich veilige categorie II. Met de nieuwe indeling komt tevens een einde aan het plan van aanpak dat de club in 2014 moest schrijven, nadat zij werd ingedeeld in categorie I.

Algemeen directeur Remco Oversier is trots: ,,Hoewel we achter de schermen al geruime tijd wisten dat dit moment er aan zat te komen, is het erg fijn dat we nu ook de definitieve bevestiging hebben gekregen. We hebben de afgelopen jaren met alle stakeholders rondom de club keihard geknokt om dit voor elkaar te krijgen. Ook op dit front kunnen we ons nu volop gaan richten op de toekomst en verder bouwen aan alle facetten binnen de club, om zo volgend seizoen weer verder te groeien.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie