Volg ons

Hoofdklasse

Opluchting bij Gandu en DHSC: knieblessure minder ernstig dan verwacht

Opluchting bij Gandu en DHSC: knieblessure minder ernstig dan verwacht

Christian Gandu heeft eindelijk duidelijkheid gekregen over de ernst van een knieblessure die hem al langer parten speelde. De aanvaller van DHSC liet tegenover Voetbal247 weten dat de kwetsuur minder erg is dan het in eerste instantie leek. Nu is het wachten op de behandeling van zijn blessure. Waarbij door de coronacrisis niet exact aan te geven is wanneer deze zal starten.

Kijkoperatie
Woensdag kwam er dan eindelijk duidelijkheid voor de aanvaller van de club uit de Utrechtse wijk Ondiep. ..Ik ben gisteren bij de Orthopedisch chirurg geweest en het blijkt dat er enkele stukjes kraakbeen in mijn knie rondzweven. Dit irriteert de knie en daardoor ontstaat er steeds een zwelling. Het goede nieuws is dat dit met een kijkoperatie verholpen kan worden en daarna zal de revalidatie tussen de vier en zes weken gaan duren. Het is nu alleen onduidelijk wanneer ik terecht kan voor deze operatie vanwege de corona. Het kan snel zijn, maar misschien ook pas over een aantal weken. Ik ben in ieder geval opgelucht en blij dat ik nu weet wat er aan de hand is en dat het niet al te ernstig is”, aldus Gandu tegenover Voetbal247.

Loopbaan
De rechtsbuiten arriveerde in de zomer van 2019 bij DHSC, hij maakte destijds de overstap van het uit Doorwerth afkomstige DUNO. Eerder was Gandu actief voor onder andere Magreb’90, Almere City, Elinkwijk, FC Groningen en in het buitenland in de jeugdopleiding van Borussia Dortmund en voor het Poolse Z. Sosnowiec en Skra Czesto.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Hoofdklasse