Volg ons
Ali Akla IJsselmeervogels Philip den Hartog Quick Boys

IJsselmeervogels

Operatie Ali Akla succesvol verlopen: ‘Binnen een week of zes weer speelklaar’

Operatie Ali Akla succesvol verlopen: ‘Binnen een week of zes weer speelklaar’

De operatie van IJsselmeervogels-speler Ali Akla is goed verlopen. De aanvaller van de ploeg uit Bunschoten-Spakenburg kreeg in de voorbereiding op het nieuwe seizoen te horen dat hij onder het mes moest, vanwege een scheurtje in zijn meniscus en een cyste in het gewricht. Zijn coach Willem Leushuis verwacht hem binnen zes weken weer terug.

Chirurg gesproken
,,Mits er geen verdere tegenslagen volgen, verwacht ik dat hij dan weer speelklaar is”, zegt de trainer op de eigen clubwebsite. ,,Ik heb de chirurg vanochtend (donderdag, red.) gesproken en die zij dat de operatie goed is gelukt.”

Compleet team
Zelf blikte de coach ook alvast vooruit op het interessante duel met FC Lienden. Beide tweededivisionisten hebben nog geen duel verloren. ,,Ze hebben een compleet team staan. We moeten zelf zorgen dat we de linies niet te ver uit elkaar hebben staan.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over IJsselmeervogels