Volg ons

Tweede Divisie

UPDATE: Oostinjen verlaat Spakenburg voor terugkeer bij GVVV

UPDATE: Oostinjen verlaat Spakenburg voor terugkeer bij GVVV

Tom Oostinjen vertrekt komende zomer bij Spakenburg. De 27-jarige middenvelder was vier seizoenen actief voor de Blauwen en zal na de zomer terugkeren bij GVVV, meldt de Veenendaalse Krant.

,,We vinden het ontzettend jammer dat Tom ons na 4 seizoenen gaat verlaten, maar begrijpen zijn keuze dat hij toe is aan verandering ook. In goed overleg is dus besloten om na dit seizoen de samenwerking te beëindigen”, reageert bestuurslid technische zaken Martijn Koelewijn op de clubsite. Oostinjen gaat zijn derde episode bij GVVV in. De IJsselsteiner speelde tussen 2011 en 2013 reeds op Panhuis, waar hij door zijn sterke prestaties werd opgepikt door Go Ahead Eagles. Het profavontuur werd echter geen succes. In het seizoen 2014-2015 speelde hij zodoende opnieuw voor GVVV, waarna in 2015 Spakenburg hem weglokte.

Oostinjen wordt door coach John de Wolf veelal aan de rechterkant gebruikt, waar de middenvelder een voorkeur heeft om centraal te spelen. Vorig seizoen revalideerde de oud-speler van GVVV, Alphense Boys en Go Ahead Eagles met succes van een zware knieblessure.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie