maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieOosting: "Zoals het loopt ben ik tevreden met een punt"

Oosting: “Zoals het loopt ben ik tevreden met een punt”

HHC Hardenberg heeft op het nippertje een punt weten over te houden aan het bezoek aan Katwijk. In de slotminuut schoot Jan Hooiveld de bal hard en laag binnen voor 3-3. Trainer Joseph kon leven met het gelijkspel, al is hij wel teleurgesteld dat zijn ploeg na vier duels pas drie punten heeft.

Terechte uitslag

“Als je de wedstrijd eindigt met tien man en je sleept er nog een punt uit, dan staat hier een tevreden trainer. We begonnen goed, maar na de 1-1 kantelde de wedstrijd toch wel. Toen hadden we het heel erg lastig en was Katwijk de betere ploeg.” HHC kwam toch terug tot 2-2, waarna het beslissende moment volgde. “De penalty plus een rode kaart is het breekpunt. En dan gaat het om een handsbal, gegeven op advies van de grensrechter. We zijn met vier achterop blijven spelen en toen konden we ook weer voetballen. Dat we de 3-3 binnen schieten vind ik een terechte uitslag.”

Bekijk het gehele interview met HHC TV

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD