Volg ons
Jan Hooiveld schiet HHC Hardenberg Katwijk

Tweede Divisie

Oosting: “Zoals het loopt ben ik tevreden met een punt”

Oosting: “Zoals het loopt ben ik tevreden met een punt”

HHC Hardenberg heeft op het nippertje een punt weten over te houden aan het bezoek aan Katwijk. In de slotminuut schoot Jan Hooiveld de bal hard en laag binnen voor 3-3. Trainer Joseph kon leven met het gelijkspel, al is hij wel teleurgesteld dat zijn ploeg na vier duels pas drie punten heeft.

Terechte uitslag

“Als je de wedstrijd eindigt met tien man en je sleept er nog een punt uit, dan staat hier een tevreden trainer. We begonnen goed, maar na de 1-1 kantelde de wedstrijd toch wel. Toen hadden we het heel erg lastig en was Katwijk de betere ploeg.” HHC kwam toch terug tot 2-2, waarna het beslissende moment volgde. “De penalty plus een rode kaart is het breekpunt. En dan gaat het om een handsbal, gegeven op advies van de grensrechter. We zijn met vier achterop blijven spelen en toen konden we ook weer voetballen. Dat we de 3-3 binnen schieten vind ik een terechte uitslag.”

Bekijk het gehele interview met HHC TV

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie