maandag, 15 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieOosting trekt dezelfde conclusie: "Blijven te wisselvallig"

Oosting trekt dezelfde conclusie: “Blijven te wisselvallig”

HHC Hardenberg heeft na acht wedstrijden nog altijd geen wedstrijd weten te winnen. De oranjehemden staan na de 0-1-nederlaag tegen FC Lienden dan ook nog altijd onderaan in de Tweede Divisie. De zorgen op De Boshoek nemen dan ook toe.

Tweede helft een onvoldoende

“In de eerste helft waren wij de bovenliggende partij. Ik dacht dat de sleutel lag aan onze rechterkant. De voorzet was alleen matig. Er waren wel kansen en veel cornerballen. Uiteindelijk scoor je niet en in de tweede helft was het onvoldoende. We gingen achteruit lopen en we konden het niet meer belopen. FC Lienden heeft een momentenvoetballer lopen en die weet de wedstrijd te beslissen”, vertelde hij aan HHC TV. Abderrahim Loukili maakte de enige goal. “We zijn gewoon te wisselvallig. Daarnaast ging Lienden meer druk zetten, terwijl ze in de eerste helft erg leunden. Wij spelen telkens te veel op safe en dat komt ook door het gebrek aan vertrouwen.”

Het volledige interview met Joseph Oosting en Mark Veldmate

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD