Volg ons
Joseph Oosting HHC Hardenberg

Tweede Divisie

Oosting trekt dezelfde conclusie: “Blijven te wisselvallig”

Oosting trekt dezelfde conclusie: “Blijven te wisselvallig”

HHC Hardenberg heeft na acht wedstrijden nog altijd geen wedstrijd weten te winnen. De oranjehemden staan na de 0-1-nederlaag tegen FC Lienden dan ook nog altijd onderaan in de Tweede Divisie. De zorgen op De Boshoek nemen dan ook toe.

Tweede helft een onvoldoende

“In de eerste helft waren wij de bovenliggende partij. Ik dacht dat de sleutel lag aan onze rechterkant. De voorzet was alleen matig. Er waren wel kansen en veel cornerballen. Uiteindelijk scoor je niet en in de tweede helft was het onvoldoende. We gingen achteruit lopen en we konden het niet meer belopen. FC Lienden heeft een momentenvoetballer lopen en die weet de wedstrijd te beslissen”, vertelde hij aan HHC TV. Abderrahim Loukili maakte de enige goal. “We zijn gewoon te wisselvallig. Daarnaast ging Lienden meer druk zetten, terwijl ze in de eerste helft erg leunden. Wij spelen telkens te veel op safe en dat komt ook door het gebrek aan vertrouwen.”

Het volledige interview met Joseph Oosting en Mark Veldmate

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie