dinsdag, 18 juni 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseASV De DijkOostermeijer vertrekt bij ASV De Dijk

Oostermeijer vertrekt bij ASV De Dijk

Kees Oostermeijer vertrekt na dit seizoen bij ASV De Dijk. Dat heeft de coach laten weten aan de technische commissie van de Amsterdamse club.

Oostermeijer is sinds juli 2018 trainer van De Dijk, waar hij startte in de Derde Divisie met een compleet nieuwe selectie met veel jeugdspelers. ,,De positieve ontwikkeling van het team gedurende het seizoen kon degradatie naar de Hoofdklasse helaas niet voorkomen. Een groot deel van de toenmalig selectie vertrok vervolgens naar andere clubs in onder meer de Derde Divisie waarna dit seizoen opnieuw gestart werd met een grotendeels nieuwe selectie met veel jeugdspelers. Na een moeizame start van de competitie speelde ASV De Dijk een redelijk 2e deel van de eerste seizoenshelft met onder meer ongelukkige 1-0 nederlagen in blessuretijd tegen de koplopers Eemdijk en Swift en een hoopgevende 4-0 overwinning tegen Purmersteijn in de laatste wedstrijd voor de winterstop. ASV De Dijk gunt Kees een nieuwe sportieve uitdaging en zal de komende periode op zoek gaan naar een nieuwe trainer”, schrijft de club in een persbericht.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD