dinsdag, maart 9, 2021
Home Competities Tweede Divisie Oosterlee: 'We zijn net een tandeloze tijger'

Oosterlee: ‘We zijn net een tandeloze tijger’

GVVV leed zaterdag een krappe maar tevens frustrerende nederlaag tegen Excelsior Maassluis. Aanvoerder Roy Terschegget suggereerde dat de Veenendaalers wellicht moeten switchen naar een ander systeem.

- Advertentie -

,,Misschien moeten we het systeem veranderen en houvast zoeken met 4-3-3″, stelde Terschegget in gesprek met het AD. ,,We zijn dit seizoen overgegaan naar een tweespitsensysteem, omdat we daar de spelers voor hebben. Maar we zijn nu zoekende en niet vast aan de bal. Ik mis ook wel een beetje het voetbalgogme, de slimheid. Kijk, het was een domme strafschop. Laurens deed het niet expres, maar dat de overtreding er net binnen of buiten was, is wel weer iets wat óns overkomt, waardoor we opnieuw een rotweek hebben.”

Trainer Niek Oosterlee baalde ook van de scheidsrechter, die een omstreden strafschop gaf aan Maassluis: ,,Het was een overtreding van Laurens (Van der Voort, EH) op Milan Ewijk. Maar het gebeurde buiten het strafschopgebied. Scheidsrechter Timmer wist het beter en legde de bal op de stip. Hij consulteerde niet eens zijn assistent. Ik kreeg meteen een aantal berichtjes op de telefoon van mensen, die de wedstrijd live op tv volgden, dat het geen strafschop was”, stelde hij tegenover De Gelderlander. ,,We zijn net een tandeloze tijger, die nog wel een beetje brult, maar niet meer kan bijten. Je zag in de loop van de tweede helft het geloof in een goede afloop bij ons steeds verder wegebben. Toen zag ik de bui al hangen. We hadden geluk dat Excelsior niet beter gebruik maakte van de kansen, die ze uit de omschakeling kregen.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES