woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsGVVVOosterlee tegen FC Lisse weer op de bank

Oosterlee tegen FC Lisse weer op de bank

GVVV-trainer Niek Oosterlee keert tegen FC Lisse weer terug op de bank. De coach ontbrak vorige week zaterdag tegen IJsselmeervogels nadat hij twee dagen eerder in het ziekenhuis werd opgenomen met een bacteriële infectie.

Toeschouwer bij donderdagtraining
Afgelopen dinsdag werd Oosterlee ontslagen uit het ziekenhuis, al heeft hij naar eigen zeggen wel ,,een aardig jasje uitgedaan.” Tijdens de donderdagavondtraining was de oefenmeester als toeschouwer aanwezig op Panhuis, vanaf vandaag neemt hij de leiding over het team weer over van zijn assistenten Jan Diepeveen en Dennis van Meegdenburg. Zodoende zit hij zaterdag weer op de bank wanneer de Blauwen het op Ter Specke opnemen tegen FC Lisse, de club waarmee Oosterlee in het verleden algeheel amateurkampioen werd.

Ging lekker
Spits Jeremy de Graaf hoopt dan zijn doelpuntenproductie wat op te krikken, zegt hij tegenover De Gelderlander. Vorig seizoen scoorde hij namelijk reeds tegen Lisse als speler van VVOG: ,,Dat ging best lekker. We pakten vier punten, een keer 2-0 en een keer 1-1. En ja, toen scoorde ik wel. Als het aan mij ligt, doe ik dat ik zaterdag opnieuw.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD