Volg ons

Tweede Divisie

Oosterlee: ‘Met zo’n instelling verliezen we van elke ploeg in de Tweede Divisie’

Oosterlee: ‘Met zo’n instelling verliezen we van elke ploeg in de Tweede Divisie’

Wat is er toch met GVVV aan de hand? De Veenendaalers hebben een ervaren selectie die haar kwaliteiten al ruimschoots heeft bewezen, maar dit seizoen is de ploeg buitengewoon grillig. Tegen AFC leverde de ploeg een collectieve off-day af.

,,Zo slap, zo inspiratieloos, ja bijna ongeïnteresseerd. Zo kwam het bij mij over. Daarmee riepen we niet alleen het onheil over ons af tegen een topploeg als AFC, maar met zo’n instelling verliezen we van elke ploeg in de tweede divisie. Dit kon echt niet. Hiermee zakten we door de ondergrens”, stelt coach Niek Oosterlee in De Gelderlander.

In het AD voegt hij daaraan toe: ,,Slappe hap, én weer vier goals tegen. ,,20-20 is het doelsaldo nu. Wanneer je elke wedstrijd twee goals om de oren krijgt, is het Russische roulette dat je speelt. Elke wedstrijd weer.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie