zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieOosterlee geprikkeld: 'Er wordt gezegd dat ik te oud ben'

Oosterlee geprikkeld: ‘Er wordt gezegd dat ik te oud ben’

GVVV-trainer Niek Oosterlee heeft geprikkeld gereageerd op de discussie in de Voetbal247.nl podcast waarin de trend werd besproken dat veel grote amateurclubs de afgelopen maanden kozen voor een relatief jonge trainer.

Zo stelde Katwijk Anthony Correia aan, koos IJsselmeervogels voor Berry Smit en hebben ook Kozakken Boys (Rick Adjei) en ASWH (Rogier Veenstra) tamelijk jonge coaches. Dat wakkerde de discussie aan of men langzamerhand afscheid aan het nemen is van een generatie trainers die jarenlang het amateurvoetbal kleur gaven.

Oosterlee (57) haalde na de 4-0 zege van GVVV op Scheveningen zijn gram: ,,Er wordt gezegd dat ik te oud ben. Dat we afscheid gaan nemen van onze generatie, we hebben te verouderde trainingsvormen. We gebruiken geen video, de jonge lichting is revolutionairder en komt eraan”, sprak de Alphenaar tegenover RTV Utrecht. ,,Misschien als ze naar Advocaat in de Kuip kijken werkt dat nog in mijn voordeel.”

De scheidend GVVV-coach zag hoe de Veenendaalers een belangrijke zege boekten op Panhuis met lastige weken in het vooruitzicht: ,,Dit was een belangrijke overwinning. We krijgen nog een zwaar programma met veel uitwedstrijden. Dan zijn dit welkome punten.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD