woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagOosterlee: "Deel Rijnsburg wil helemaal niet promoveren"

Oosterlee: “Deel Rijnsburg wil helemaal niet promoveren”

Tot de laatste snik streed hij om zijn zeven gewaardeerde jaren bij Rijnsburgse Boys een passend slot te geven. Toen dat zaterdag mislukte, voelde trainer Niek Oosterlee zich machteloos, gefrustreerd en boos. Boos op de scheidsrechter, die in zijn ogen de wedstrijd uit de hand had laten lopen en enkele mogelijke strafschopsituaties had weggewuifd.

Zwaar gestoord aan de houding

Maar de trainer, die zichtbaar tegen zijn zin in komend seizoen geen club onder zijn hoede heeft, deelde ook een sneer uit naar een geleding binnen Rijnsburgse Boys: “Dit is mijn laatste interview als trainer van Rijnsburgse Boys, dus ik kan het nu wel zeggen: ik heb me zwaar gestoord aan de houding van een groep supporters binnen de club die het wel best vinden om niet te promoveren”, foeterde hij tegenover TweedeDivisie.org na de 2-1-nederlaag bij GVVV. Hierdoor moet Rijnsburgse Boys komend seizoen aan de slag in de Derde Divisie Zaterdag.

Vijf man en een paardekop

Zijn woede onderbouwde hij met argumenten. “Het is alleszeggend dat supporters van Quick Boys en Katwijk bij de laatste training met een enorme groep vuurwerk afsteken om de spelers te motiveren om alles te geven voor hun club. Bij Rijnsburg staan er vijf man en een paardekop bij de laatste training. ‘Wij ballen volgend liever tegen Rijnvogels en Quick Boys, dan tegen AFC en TEC’, hoor ik dan. Dat gaat er bij mij als sportman niet in. Begrijp me niet verkeerd, ik vind Rijnsburgse Boys een prachtige club en ben dankbaar voor hele mooie jaren, maar over deze houding heb ik me de afgelopen maanden echt verbaasd.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD