woensdag, maart 3, 2021
Home Clubs GVVV Oosterlee: 'De ene Apollo-raket na de andere vloog de lucht in'

Oosterlee: ‘De ene Apollo-raket na de andere vloog de lucht in’

GVVV leverde zaterdag een wanprestatie tegen Kozakken Boys. Coach Niek Oosterlee deed tegenover De Gelderlander dan ook geen moeite om het slechte optreden van zijn ploeg te verbloemen.

- Advertentie -

Futloos geheel
,,Panhuis veranderde in Cape Canaveral. De ene Apollo-raket na de andere vloog de lucht in”, sprak Oosterlee over de vele lange halen die zij spelers op goed geluk naar voren peerden. ,,Het was schrijnend om te zien hoe mijn ploeg van de vechtmachine van vorige week was veranderd in een angstig, futloos geheel, dat niet vooruit durfde te voetballen. Of ik een positief punt heb kunnen ontdekken? Nee, niet één. Daar ben ik echt van geschrokken.”

Slecht begonnen
,,Als het goed is, is het goed en geef ik mijn jongens complimenten, maar als het slecht is, benoem ik dat ook. Tegen Kozakken Boys begonnen we slecht en daarna werd het moeilijk om de wedstrijd nog te kantelen. Dat is een ongeschreven wet. Door na rust achterin de zaak om te zetten en over te schakelen op 4-3-3 probeerde ik het nog wel, maar veel hielp het ook niet.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES