Volg ons

GVVV

Oosterlee: ‘De ene Apollo-raket na de andere vloog de lucht in’

Oosterlee: ‘De ene Apollo-raket na de andere vloog de lucht in’

GVVV leverde zaterdag een wanprestatie tegen Kozakken Boys. Coach Niek Oosterlee deed tegenover De Gelderlander dan ook geen moeite om het slechte optreden van zijn ploeg te verbloemen.

Futloos geheel
,,Panhuis veranderde in Cape Canaveral. De ene Apollo-raket na de andere vloog de lucht in”, sprak Oosterlee over de vele lange halen die zij spelers op goed geluk naar voren peerden. ,,Het was schrijnend om te zien hoe mijn ploeg van de vechtmachine van vorige week was veranderd in een angstig, futloos geheel, dat niet vooruit durfde te voetballen. Of ik een positief punt heb kunnen ontdekken? Nee, niet één. Daar ben ik echt van geschrokken.”

Slecht begonnen
,,Als het goed is, is het goed en geef ik mijn jongens complimenten, maar als het slecht is, benoem ik dat ook. Tegen Kozakken Boys begonnen we slecht en daarna werd het moeilijk om de wedstrijd nog te kantelen. Dat is een ongeschreven wet. Door na rust achterin de zaak om te zetten en over te schakelen op 4-3-3 probeerde ik het nog wel, maar veel hielp het ook niet.”

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over GVVV