Volg ons
Quick Boys juichen elftal

Derde Divisie Zaterdag

Oost: “Fijn om weer pijnvrij te kunnen voetballen bij Quick Boys”

Oost: “Fijn om weer pijnvrij te kunnen voetballen bij Quick Boys”

Jason Oost heeft tegen ODIN’59 weer weten te scoren en dat na een maandenlange revalidatie. De spits kwam afgelopen zomer naar Quick Boys, maar door zijn blessure heeft hij nog geen grote rol kunnen vertolken. Daar hoopt hij verandering in te kunnen brengen, zo vertelde Oost aan TweedeDivisie.org.

Hoge verwachtingen

“Het is fijn om eindelijk weer pijnvrij te kunnen voetballen”, bekende de aanvaller. Hij kwam in de zomer van Almere City. “Ik heb vier maanden geen wedstrijden gespeeld, dus ik wil nu weer helemaal fit worden.” En daarmee zich revancheren. “Ik kwam hier heen met verwachtingen en de supporters hebben dat ook. Het is vervelend voor iedereen geweest en voor mij is de overgang van de profs naar de amateurs zwaar geweest door deze blessure.” Ook kijkt hij vooruit naar de rest van het seizoen.

Het volledige interview met Jason Oost:

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag