dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlClubsAlmere City FC'Ook sc Heerenveen wil Soufyan Ahannach'

‘Ook sc Heerenveen wil Soufyan Ahannach’

Almere City FC-smaakmaker Soufyan Ahannach lijkt zijn gewenste zomertransfer te krijgen. Nadat eerder al FC Utrecht genoemd werd als geïnteresseerde club in de 21-jarige creatieve spelmaker, nu blijkt ook sc Heerenveen een oogje op hem te hebben, meldt het doorgaans vrij goed geïnformeerde FeanOnline.

In Friesland zoekt technisch manager Gerry Hamstra naar versterkingen, nu zeer waarschijnlijk Luciano Slagveer en Sam Larsson de club gaan verlaten. In maart liet Ahannach aan Omroep Flevoland weten komende zomer graag de stap naar de Eredivisie te willen maken: ,,Ik heb afgelopen zomer bewust twee jaar bijgetekend om nog een stabiel seizoen te draaien in de Jupiler League. Het doel is om komende zomer naar een eredivisieclub te verhuizen en dat Almere City FC dan een mooi transferbedrag kan opstrijken.”

Ahannach speelt al sinds 2011 voor Almere City FC en heeft nog een contract tot medio 2018, waardoor de Almeerders vermoedelijk een bescheiden transfersom aan de aanvallende middenvelder kunnen opstrijken.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD