Volg ons

Almere City FC

‘Ook sc Heerenveen wil Soufyan Ahannach’

‘Ook sc Heerenveen wil Soufyan Ahannach’

Almere City FC-smaakmaker Soufyan Ahannach lijkt zijn gewenste zomertransfer te krijgen. Nadat eerder al FC Utrecht genoemd werd als geïnteresseerde club in de 21-jarige creatieve spelmaker, nu blijkt ook sc Heerenveen een oogje op hem te hebben, meldt het doorgaans vrij goed geïnformeerde FeanOnline.

In Friesland zoekt technisch manager Gerry Hamstra naar versterkingen, nu zeer waarschijnlijk Luciano Slagveer en Sam Larsson de club gaan verlaten. In maart liet Ahannach aan Omroep Flevoland weten komende zomer graag de stap naar de Eredivisie te willen maken: ,,Ik heb afgelopen zomer bewust twee jaar bijgetekend om nog een stabiel seizoen te draaien in de Jupiler League. Het doel is om komende zomer naar een eredivisieclub te verhuizen en dat Almere City FC dan een mooi transferbedrag kan opstrijken.”

Ahannach speelt al sinds 2011 voor Almere City FC en heeft nog een contract tot medio 2018, waardoor de Almeerders vermoedelijk een bescheiden transfersom aan de aanvallende middenvelder kunnen opstrijken.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Almere City FC