woensdag, 28 februari 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagOok Quick Boys stuurt speler weg na wangedrag op trainingskamp

Ook Quick Boys stuurt speler weg na wangedrag op trainingskamp

Quick Boys heeft per direct afscheid genomen van Mohamed el Osrouti. Daarmee is er opnieuw een speler weggestuurd wegens wangedrag tijdens het trainingskamp. De afgelopen dagen verbleef de Katwijkse club op Tenerife, waar het dus mis ging. Saillant detail is dat de buitenspeler naar VVSB zal vertrekken, waar ook onrust is ontstaan.

Zwaarwegende redenen

Tijdens het trainingskamp op Tenerife heeft El Osrouti zich dermate misdragen dat het bestuur Quick Boys bij terugkeer van de selectie heeft besloten om met onmiddellijke ingang afscheid te nemen van de 23-jarige speler. “Vanwege zwaarwegende redenen bleef ons geen andere mogelijkheid over dan het treffen van deze ingrijpende disciplinaire maatregel.” De club weigert verdere toelichting te geven op wat er exact is voorgevallen.

VVSB stuurde ook een speler weg

Onlangs werd al bekend dat El Osrouti in de zomer zou vertrekken naar VVSB. Na zijn overstap van TAC’90 kende hij een goed eerste seizoen en in de Derde Divisie zaterdag mocht hij in eerste instantie ook regelmatig invallen. Half september werd hij echter voor het laatst opgesteld door trainer Jan Zoutman. Volgend seizoen gaat hij dus aan de slag bij VVSB, maar daar werd deze week juist ook een speler weggestuurd wegens wangedrag. Het ging daarbij om Giovalli Serbony. Het trainingskamp van Spakenburg kende zelfs twee slachtoffers, want zowel trainer Hans van de Haar werd ontslagen als spits Danny van den Meiracker teruggezet naar het tweede elftal.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD