zondag, maart 7, 2021
Home Competities Tweede Divisie Ook Mitchell Theuns vertrekt bij VVSB

Ook Mitchell Theuns vertrekt bij VVSB

Nu de situatie voor VVSB er steeds slechter uit gaat zien en degradatie naar de Derde Divisie steeds dichterbij komt, verlaten ook steeds meer spelers de vereniging. Vorige week kondigde Tommy Bekooij al zijn vertrek aan en vandaag is ook bekend geworden dat Mitchell Theuns de deur van De Boekhorst aan het eind van het seizoen achter zich dicht trekt.

- Advertentie -

De 26-jarige middenvelder uit Amsterdam is dit seizoen bezig aan zijn tweede seizoen bij ‘Bavo’, maar kan niet als een vaste waarde voor het team van Eric Meijers worden beschouwd en moet het vooral hebben van invalbeurten. Tot nu kwam Theuns slechts in negen wedstrijden in actie, waarin hij één doelpunt maakte. Vorig seizoen stond de teller van de middenvelder nog op 21 wedstrijden.

Ondanks de slechte prestaties van de Noordwijkerhouters en de bijna niet te ontlopen degradatie hadden zowel VVSB als Theuns de intentie om het aflopende contract te verlengen. Echter wisten beide partijen elkaar niet te vinden in de onderhandelingen. Waar Theuns volgend seizoen onder contract zal staan is nog onbekend. De middenvelder kwam eerder uit voor AFC Amsterdam en FC Rijnvogels.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES