dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde Divisie'Ook Jong FC Volendam overweegt vertrek uit voetbalpiramide'

‘Ook Jong FC Volendam overweegt vertrek uit voetbalpiramide’

Het vandaag gepubliceerde speelschema van de Derde Divisie kan nog wel eens ingrijpende wijzigingen gaan ondergaan de komende weken. Naast het wankele voortbestaan van Achilles ’29 zou namelijk Jong FC Volendam overwegen zich terug te trekken uit de voetbalpiramide.

Onder meer Jong FC Twente en Jong De Graafschap zetten die stap reeds deze zomer. In het vissersdorp is men naar verluidt not amused dat de KNVB de beloften in de Derde Divisie Zondag heeft ingedeeld, zo schrijft Tjerkstra Media Clubwatcher: ,,In de wandelgangen vernamen wij dat Derdedivisieclub Jong FC Volendam serieus nadenkt over het terugtrekken van het beloftenteam uit de voetbalpiramide. Naar verluidt zou het beloftenteam van FC Volendam ook nog eens zonder overleg ingedeeld zijn bij de zondagtak en dat terwijl Jong FC Volendam op zaterdag wil spelen. Voor de Keuken Kampioen club is dat de reden na te denken wat voor de club en de spelers het beste is.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD