Volg ons

Katwijk

Ook John Blok (Scheveningen) en Anthony Correia (Katwijk) denken dat ‘Plan B’ lastig haalbaar is

Ook John Blok (Scheveningen) en Anthony Correia (Katwijk) denken dat ‘Plan B’ lastig haalbaar is

Na GVVV-coach Jochem Twisker zetten ook collega’s John Blok (Scheveningen) en Anthony Correia (Katwijk) hun vraagtekens bij de haalbaarheid om het seizoen volledig uit te spelen.

,,Een hele competitie betekent dat wij nog dertig wedstrijden moeten spelen. Starten half januari is volgend jaar is in mijn ogen ook wat ambitieus. We hebben dan zo’n twee maanden stilgestaan. Ik hoop dat het kan hoor, maar ik geloof er nog niet zo in”, stelt Blok tegenover Omroep West. Collega Correia sluit zich daarbij aan: ,,Ik had dit scenario al wel een beetje zien aankomen, ik vraag me alleen af of het haalbaar is.”

De Katwijk-trainer vervolgt: ,,Normaal gesproken draaien we voor het begin van het seizoen een voorbereiding van zo’n zes weken inclusief oefenwedstrijden. Die tijd is er niet. Aan de andere kant: als we op 16 januari weer moeten voetballen, dan gaan we voetballen. We moeten er dan maar gewoon voor zorgen dat het lukt.”

Blok schetst bovendien de gevolgen van de beperkingen qua trainingsvormen: ,,We hebben redelijk kunnen trainen en de jongen pakken het goed op. Maar je merkt wel dat de spelers ook wel weer eens zin hebben in een positiespel of een partijvorm.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Katwijk