Volg ons

Excelsior Maassluis

Ook Excelsior Maassluis gaat om 14.30 uur spelen

Ook Excelsior Maassluis gaat om 14.30 uur spelen

In navolging van GVVV is ook Excelsior Maassluis een rondgang gestart langs haar competitiegenoten in de Tweede Divisie om haar thuisduels om 14.30 uur te kunnen aftrappen.

De Tricolores hebben van diverse clubs al instemming gekregen om de aftrap met een uur te vervroegen. In het competitieschema staan alle duels tussen zaterdagclubs standaard om 15.30 uur vastgesteld, duels tussen een zaterdag- en zondagclub staan op 18.00 uur. ,,Het afgelopen seizoen zijn er na de winterstop al diverse competitiewedstrijden verplaatst van het oorspronkelijke tijdstip van 15.30 uur naar het traditionele tijdstip van 14.30 uur. Dit is goed bevallen bij spelers, bestuur en supporters”, stelt Excelsior M op haar clubsite.

Excelsior Maassluis respecteert wel de live uitzendingen van FOX Sports, benadrukt het: ,,Mocht FOX Sports er voor kiezen om een thuiswedstrijd van Excelsior M live uit te zenden dan zal het tijdstip alsnog worden veranderd naar 15.30 uur. De exposure van de club en onze sponsoren die hierdoor nadrukkelijker in beeld zullen zijn, zijn hier de reden van.” Excelsior Maassluis maakt binnenkort bekend welke duels naar half drie gaan.

Advertentie
Advertentie

Meer over Excelsior Maassluis