woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagOok Can Memişoğlu gaat vertrekken bij Westlandia

Ook Can Memişoğlu gaat vertrekken bij Westlandia

Na het vertrek van Patrick Batist en Melvin Vissers verliest 3e Divisionist Westlandia volgend seizoen nog een speler t.w.: Can Memişoğlu. De 24-jarige centrumspits heeft aangegeven dat hij in de volgende voetbaljaargang gaat spelen voor FC Rijnvogels; momenteel uitkomend in de Hoofdklasse Zaterdag.

Memişoğlu is een speler die al vroeg de kans kreeg zijn droomwens (profvoetballer worden) uit kon laten komen. Een avontuur in Turkije en een stage bij FC Dordrecht liepen echter niet uit op wat hij voor ogen had.

Dat gebeurde wel op zijn 22e toen hij vertrok naar Zweden waar hij uitkwam voor Eskilstuna City, een 3e Divisieclub. Hij werd daar kampioen, promoveerde en werd toen geconfronteerd met een trainer die het niet in hem zag zitten.

Terug in Nederland werd Westlandia in het seizoen 2018-2019 de club waar hij met 14 doelpunten uit 33 wedstrijden opviel. Dit hernieuwde seizoen wil het en met Can en met Westlandia nog niet erg vlotten vandaar dat hij besloten heeft te vertrekken en over te stappen van het zondag naar het zaterdagvoetbal.

 

Herman van Diejen

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD