donderdag, februari 2, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlClubsAjaxOok Ajax,NEC en Vitesse delen in coronamalaise en staken trainingskampen

Ook Ajax,NEC en Vitesse delen in coronamalaise en staken trainingskampen

In navolging van diverse andere Eredivisieclubs hebben zowel Ajax als NEC besloten hun trainingskampen tot een einde te brengen.De ploegen reisden deze week af naar respectievelijk Spanje en Portugal voor de voorbereiding op de 2e seizoenshelft.

Ajax reisde maandag af naar het Quinta do Lago in Portugal met een nog geheel negatief geteste selectie en staf.Nadat de volledig 60 koppen tellende Amsterdammers op dinsdag wederom getest waren,bleken er 4 positief te zijn getest op het coronavirus.Ajax heeft daarop besloten met onmiddelijke ingang het trainingskamp te beeindigen en terug te keren naar Nederland.

Ajax houd de situatie nauwlettend in de gaten en houd de 4 besmette personen apart van de rest van de groep. De competitie word volgende week hervat in en tegen FC Utrecht en de Amsterdammers hopen daarom de uitbraak zo beperkt mogelijk te houden.

NEC:

Uit voorzorg heeft ook NEC laten weten vroegtijdig terug te willen keren uit Spanje.Van besmettingen zou volgens de club nog geen sprake zijn maar er zou worden gehandeld uit voorzorgsmaatregelen.De club uit de Keizerstad is al vanaf zondag in de bergen van Andalusie voor een trainingskamp en zou aanstaande vrijdag een oefenwedstrijd afwerken tegen het Duitse HSV..

Vitesse:

Vitesse heeft zojuist laten weten ook per direct hun trainingskamp te verlaten.De ploeg van trainer Thomas Letsch kampt met een aantal selectieleden die donderdag positief testten op corona.Aangezien de herstart van de Eredivisie in zicht is,willen de Arnhemmers geen enkel risico nemen en vertrekken ze donderdag nog uit Portugal..

 

 

Eenvoudig inzetten op de eredivisie, KNVB Beker of Champions League? Bet365 is de nummer 1 legale broker van Nederland! Bij Bet365 krijg je nu tot 100 euro bonus op je eerste storting! Waar wacht je nog op?

Bet365 welkomstbonus min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Minimale leeftijd voor aanbiedingen is 24 jaar.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS