maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagOnyeike met VVSB onderuit in Nijkerk: 'Zonde om hier te verliezen'

Onyeike met VVSB onderuit in Nijkerk: ‘Zonde om hier te verliezen’

Obi Onyeike stond zaterdagmiddag in Nijkerk na iets meer dan negentig minuten voetbal met lege handen na het duel met Sparta (2-0). De speler van VVSB was van mening dat er sprake was van een onnodige nederlaag, zo liet hij weten aan VVSB TV. 

,,Het is spijtig, ik denk dat wij al met al hier niet hadden hoeven te verliezen. Aan de bal waren we niet al te best vond ik, dan konden we meer doen. We kregen ook alle ruimte daarvoor. In de eerste helft schoot Danny op de lat en dan is het jammer dat die er niet in gaat. Als je dan met 0-1 voor komt kan het een andere wedstrijd zijn. Dan kom je 1-0 achter, eigenlijk was er daarvoor verdedigend niet veel aan de hand. Er was wat miscommunicatie en misschien had ik er ook iets meer achter kunnen staan. Het is zonde om hier te verliezen denk ik”, aldus Onyeike tegenover VVSB TV.

Onyeike was realistisch genoeg om te beseffen dat het spel van zijn ploeg niet goed genoeg was, ondanks dat zat er toch nog meer in dan een nederlaag.,,Ze zakken helemaal in en wij hadden ruimte om te voetballen. Daar hadden we veel meer mee moeten doen. Ondanks dat je zo’n pot speelt kun je hem nog gelijk maken, maar dan zit het ook niet mee.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD