Volg ons

Tweede Divisie

Onvergetelijk en indrukwekkend saluut voor Sander Molenaar

Onvergetelijk en indrukwekkend saluut voor Sander Molenaar

Het was Sander Molenaar tijdens zijn voetbalcarriere maar weinig gegeven: zo’n goedgevuld sportpark De Krom als vrijdagvanavond tijdens zijn herdenkingsbijeenkomst. Niettemin tekent dit gegeven Sander Molenaar, zowel in zijn voetballeven, als in de afgelopen maanden. Was hij toen het positieve lichtpunt in voetballend zware tijden voor Katwijk (Molenaar werd bijvoorbeeld topscorer van de Hoofdklasse, toen zijn ploeg in het rechterrijtje verkeerde), de afgelopen maanden was hij een lichtend voorbeeld in de positiviteit waarmee hij zijn ziekte droeg. De Krom gaf Sander Molenaar een onvergetelijk en indrukwekkend saluut.

Met muziek, vuurwerk en toespraken van ADO-trainer Fons Groenendijk (oud-trainer van Molenaar bij Katwijk), RTV Katwijk-verslaggever William Hufkens, die als mede-ouder van een kind van een kind bij Feyenoord, namens al die ouders mooie woorden sprak, Diek Parlevliet en Cees Bruinink en namens en met de gehele selectie van Katwijk, Robbert Susan, werd een gedenkwaardige avond vormgegeven. Ter afsluiting van de avond mochten de kinderen van Molenaar 38 witte ballonnen oplaten en lieten zij, met z’n drieën, als laatste 1 oranje en 1 zwarte ballon los. De Krom was stil en onder de indruk, van het eerste woord, tot aan het laatste applaus. Katwijk heeft zijn teammanager, oud aanvalsleider, maar bovenal één van de kinderen van de club een mooi, eervol, maar nog altijd veel te vroeg, afscheid gegeven.

Rust in vrede, Sander.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie