maandag, oktober 18, 2021
HomeCompetitiesDerde DivisieUPDATE: Onuoha en Bouw sluiten alsnog de deur bij VVOG

UPDATE: Onuoha en Bouw sluiten alsnog de deur bij VVOG

VVOG kan in het seizoen 2021/2022 toch geen beroep meer doen op Yannick Bouw en Randy Onuoha. De twee voetballers vertrekken alsnog uit Harderwijk vanwege veranderde arbeidssituaties, zo meldt de club uit de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal via de officiële kanalen.

Linksback Onuoha woont inmiddels in Amsterdam waar hij recent een baan wist te vinden waar hij echter onregelmatige werktijden heeft. Dit valt niet meer goed te combineren met het voetballen en trainen in Harderwijk. De verdediger hoopt dichter bij huis te gaan spelen.

Bouw, die de laatste jaren steevast liet zien dat hij het net van de tegenstander makkelijk wist te vinden, heeft een goedlopend hoveniersbedrijf. Deze werkzaamheden nemen veel tijd in beslag waardoor hij gaat spelen op een lager niveau, zo meldt VVOG op de website. Inmiddels is bekend geworden dat Bouw terugkeert bij Veensche Boys, uitkomend in de tweede klasse. In het verleden scoorde hij daar al eens 33 goals.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD