donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlClubsKatwijkOntroerende steunbetuiging voor ernstig zieke teammanager Katwijk

Ontroerende steunbetuiging voor ernstig zieke teammanager Katwijk

Wanneer voetbalsupporters met een ondersteunende sfeeractie iemand een hart onder de riem willen steken, onderschrijven ze vaak het lelijkste voetbal cliché wat er is: het is maar een spelletje. Maar aan het eind van alle relativering klopt het cliché wel. Voetbal is maar een spelletje.

Sander Molenaar, teammanager van Katwijk, voormalig topscorer van de Hoofdklasse namens de Krombewoners (op de foto links) en kind van de club heeft afgelopen week te horen gekregen dat de tumoren, die eerder dit jaar bij hem werden gevonden, uitgezaaid zijn in de rest van lichaam. De 38-jarige oud-spits werd in de 12e minuut gesteund door een tribune vol met sterretjes, een mooi spandoek en gezang en applaus. Het was een kippenvelmoment, zoals je die alleen in voetbalstadions mee kan maken.

Een kippenvelmoment om de, voor al het menselijk gevoel, verkeerde redenen. Een man van 38, vader van een jong gezin, altijd gezond geleefd en dan dit! Voetbal kan soms niet eerlijk zijn, het leven is dat nooit. En als de oneerlijkheid van het leven zijn schaduw over het voetbal werpt, levert dat soms hartverwarmende emotie op, maar moeten zelfs de meest verstokte voetballiefhebbers het eens zijn met het meest spuuglelijke cliché wat er bestaat. Voetbal is inderdaad maar een spelletje.
Sander, familie en naasten. Heel veel sterkte toegewenst.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD