Volg ons

Eerste Divisie

Ontketend Telstar vernedert FC Volendam in vissersderby

Ontketend Telstar vernedert FC Volendam in vissersderby

FC Volendam heeft een ongenadig pak slaag gekregen op bezoek bij Telstar. Tijdens de vissersderby stonden de Witte Leeuwen bij rust reeds met 5-0 voor.

In een tijdbestek van slechts een kwartier scoorde Telstar vijf keer. Tot halverwege de eerste helft wist de ploeg van Misha Salden de schade nog aardig beperkt te houden. Daarna was de beer los scoorde Mohamed Hamdaoui twee keer, waaronder een fraaie vrije trap. Kort daarna scoorden Shaquil Sno en Melvin Platje, na zeer zwak verdedigend werk van Kees Kwakman. Novakovich maakte de vernedering voor rust compleet.

Met twee wissels probeerde FC Volendam nog wat van de tweede helft te maken. Dat lukte enigszins, mede omdat Telstar wel voldaan leek en minder hongerig oogde dan voor de pauze. Enzo Stroo tekende voor de 5-1, Gijs Smal maakte de stand nog iets draaglijker.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie