Home Competities Derde Divisie Ontevreden Hoek-routinier Constansia overweegt contractverlenging terug te draaien

Ontevreden Hoek-routinier Constansia overweegt contractverlenging terug te draaien

Jonathan Constansia overweegt serieus zijn onlangs overeengekomen contractverlenging terug te draaien en na dit seizoen te vertrekken bij Hoek. Dat maakt de oud-prof kenbaar in de PZC.

- Advertentie -

Constansia is ontevreden over het feit dat hij in alle vier de competitieduels in 2020 gewisseld werd. ,,Als ik iedere keer héél slecht speel, kan ik het nog wel begrijpen. Maar ik word steeds gewisseld en anderen niet. Het is echt een gebrek aan respect, ik ben er helemaal klaar mee. Ik heb Nico Boussen (voorzitter van de sponsorstichting, PZC) al laten weten dat ik dit niet nog een jaar ga doen.”

De 33-jarige aanvallende middenvelder heeft er al een behoorlijke carrière opzitten en speelde in het verleden voor AA Gent, Heracles Almelo, Terneuzen, Vlissingen, Goes, Baronie, Hoogstraten, Halsteren en sinds 2018 voor Hoek.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES