Volg ons
Maikel de Harder IJsselmeervogels

Derde Divisie Zaterdag

Ontevreden De Harder wil gesprek over reserverol

Ontevreden De Harder wil gesprek over reserverol

IJsselmeervogels-middenvelder Maikel de Harder wil een gesprek met trainer Sandor van der Heide over zijn reserverol. De spelmaker moest tot zijn eigen onvrede in het bekerduel met Quick Boys tot de slotfase de bank warmhouden.

Hoor in de basis te staan

“Ik had verwacht in de basis te starten en vind ook dat ik ook in de basis hoor te staan”, stelt De Harder tegen TweedeDivisie.org. “Ik heb daar nog geen gesprek over gehad, maar zou wel graag voor zaterdag horen naar de reden van mijn reserverol.” Tot dusver is de jongen uit het dorp steevast bankzitter bij IJsselmeervogels. Tegen SteDoCo kwam hij na een uur in het veld, afgelopen weekend tegen ASWH na de rust.

Sportieve revanche

De Harder haalde tegen Quick Boys zijn gram door kort na te zijn ingevallen de bevrijdende 0-1 te scoren op Nieuw Zuid: “Ik heb mijn voeten laten spreken. Dit was sportieve revanche.” In blessuretijd werd het ook nog 0-2, waardoor IJsselmeervogels mee gaat in de ballenbak van de eerste ronde van de KNVB Beker.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag