Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Ontbreken van een goede match reden van vertrek Verdonkschot bij ODIN’59

Ontbreken van een goede match reden van vertrek Verdonkschot bij ODIN’59

ODIN’59 maakte recent wereldkundig dat Ted Verdonkschot aan het einde van het lopende seizoen de club zal verlaten. In het Noordhollands Dagblad gaven de twee betrokken partijen tekst en uitleg waaruit bleek dat de samenwerking niet de gehoopte goede match opleverde.

De voornoemde regionale krant sprak met Verdonkschot die de reden voor de aanstaande breuk als volgt op liet tekenen: ,,Voor zowel de club als voor mezelf geldt, dat het niet helemaal is, wat we, ieder vanuit de eigen optiek, voor ogen hebben. Dat is iets wat gaandeweg kan blijken. Het is net als met verkering; een vriendinnetje of vriendje lijkt het helemaal en als je dan wat langer met elkaar optrekt, blijkt soms toch dat er iets aan mankeert.”

In het artikel was tevens te lezen dat een woordvoerder van ODIN’59 benadrukte dat het einde van de samenwerking vooral te maken had op het technische vlak, maar zeker niet op het persoonlijke aspect.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag