dinsdag, 5 december 2023
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagOntbreken van een goede match reden van vertrek Verdonkschot bij ODIN'59

Ontbreken van een goede match reden van vertrek Verdonkschot bij ODIN’59

ODIN’59 maakte recent wereldkundig dat Ted Verdonkschot aan het einde van het lopende seizoen de club zal verlaten. In het Noordhollands Dagblad gaven de twee betrokken partijen tekst en uitleg waaruit bleek dat de samenwerking niet de gehoopte goede match opleverde.

De voornoemde regionale krant sprak met Verdonkschot die de reden voor de aanstaande breuk als volgt op liet tekenen: ,,Voor zowel de club als voor mezelf geldt, dat het niet helemaal is, wat we, ieder vanuit de eigen optiek, voor ogen hebben. Dat is iets wat gaandeweg kan blijken. Het is net als met verkering; een vriendinnetje of vriendje lijkt het helemaal en als je dan wat langer met elkaar optrekt, blijkt soms toch dat er iets aan mankeert.”

In het artikel was tevens te lezen dat een woordvoerder van ODIN’59 benadrukte dat het einde van de samenwerking vooral te maken had op het technische vlak, maar zeker niet op het persoonlijke aspect.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD