zaterdag, maart 25, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagONS Sneek laat Merraki op huurbasis vertrekken naar Go Ahead Kampen

ONS Sneek laat Merraki op huurbasis vertrekken naar Go Ahead Kampen

Samir Merraki heeft waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd al gespeeld in dienst van ONS Sneek. De aanvallende middenvelder gaat, indien de KNVB daar toestemming voor geeft, het komende half jaar op huurbasis spelen voor eersteklasser Go Ahead Kampen, meldt de club uit Friesland op de officiële website.

IJsselmeervogels
Merraki arriveerde in 2018 in de winterstop in Sneek. Destijds kwam hij over van IJsselmeervogels. Recent werd duidelijk dat de middenvelder aan het einde van het lopende seizoen zou vertrekken, dit door het gebrek aan speelminuten bij de club. Zoals het er nu dus naar uit ziet zal het vertrek eerder zijn dan gepland.

Verhuur
Op de website van de club uit de Derde Divisie was tekst en uitleg te lezen over het vertrek van Merraki naar Go Ahead Kampen.  ,,Samir heeft aan de TC gevraagd of wij open stonden voor een verhuur in de winterstop mocht zich een club melden. Na overleg is besloten dat we hier inderdaad achter staan. Samir wil graag zijn waarde bewijzen voor een elftal en wij gunnen hem de mogelijkheid die zich nu voordoet.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD