zondag, oktober 1, 2023
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieONS Sneek haalt Jan Vlap terug als trainer

ONS Sneek haalt Jan Vlap terug als trainer

ONS Sneek haalt Jan Vlap terug als trainer. Hij volgt Paul Ravenau op. De oefenmeester gaat vanaf komende zomer weer aan de slag bij de Friese club en tekent voor liefst drie seizoenen.

Vlap, vader van Anderlecht-speler Michel Vlap, was tussen 2010 en 2013 reeds trainer van ONS. ,,Ik ben erg blij om weer terug te keren op het oude, maar vertrouwde nest. Samen werken aan een gezamenlijke ambitie, daar kijk ik erg naar uit. Met een jonge, maar vooral ambitieuze selectie en de club gaan we bouwen aan een mooie toekomst voor ONS Sneek”, stelt hij op de clubsite. Vlap werkte eerder bij Lemmer, LAC Frisia 1883, Bergum, Gronitas, ONS Sneek, ASV Dronten, Harkemase Boys en Staphorst.

Joan van der Veen, voorzitter van de TC, voegt daaraan toe: ,,Zodra de functie van hoofdtrainer bij ONS Sneek beschikbaar kwam, zijn we weer volop benaderd door het trainerscorps. We hebben met een aantal uitstekende kandidaten gesprekken gevoerd. Daaruit bleek wel weer dat er volop trainerstalent in het Noorden is. We hebben uiteindelijk voor Jan Vlap gekozen omdat hij wat ons betreft op dit moment de juiste trainer voor ONS Sneek is. Jan heeft veel ervaring in de top van het amateurvoetbal en heeft inmiddels een prachtige CV als amateurtrainer. Bovendien is Jan onze club altijd van dichtbij blijven volgen, heeft hij ook tijdens zijn sabbatical meerdere wedstrijden gezien en kent hij ONS Sneek als vereniging goed. We hebben bewust voor een contract van drie jaar gekozen. Daarmee kiezen we bij ONS Sneek 1 voor continuïteit, rust en stabiliteit de komende jaren en geven we Jan tijd van werken met onze talentvolle groep. We zijn blij hem aan te stellen als de nieuwe hoofdtrainer en kijken uit naar onze hernieuwde samenwerking.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD