dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieONS Sneek en Michael Lanting halen kou uit de lucht

ONS Sneek en Michael Lanting halen kou uit de lucht

De kou tussen ONS Sneek en Michael Lanting is uit de lucht. De ervaren middenvelder liet zich na het duel tegen zijn oude club Spakenburg kritisch uit over trainer Chris de Wagt, maar na een goed gesprek en excuses is de lucht geklaard.

Één grote grap
Lanting stelde hevig teleurgesteld na zijn vroegtijdige wissel tegenover de Leeuwarder Courant: ,,Ik snap niet wat deze trainer aan het doen was. Ik ben totaal niet blij met hem. Hij flikte het ook al tegen Harkemase Boys. Hij zal er een fantastische reden voor hebben. Maar ik vind het één grote grap.”

Excuses
De club stelt inmiddels op haar website: ,,Afgelopen dinsdagavond heeft er een gesprek plaatsgevonden tussen de TC en Michael Lanting over zijn uitspraken in de pers van afgelopen weekend.
Als TC vinden wij dat er door spelers, ook in het heetst van de strijd, niet via de media emotionele uitspraken moeten worden gedaan. Lanting beseft dat zijn manier van handelen niet de juiste is geweest en heeft hiervoor aan zowel de trainers als aan de spelersgroep zijn excuses aangeboden.”

Degradatiestrijd
ONS Sneek moet op de slotdag lijfsbehoud nog veilig stellen en heeft twee punten meer dan Capelle, dat tegen Spijkenisse speelt. Ook Spijkenisse heeft de punten echter nog nodig, omdat ACV in haar nek hijgt, al moet de Asser ploeg wel op bezoek bij Quick Boys.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD