maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagONS Sneek en Karrenbelt gaan uit elkaar

ONS Sneek en Karrenbelt gaan uit elkaar

Richard Karrenbelt gaat na dit seizoen vertrekken bij ONS Sneek. De inmiddels 49-jarige oefenmeester is pas aan zijn tweede seizoen in Friesland bezig, toch hebben beide partijen in onderling overleg besloten om afscheid van elkaar te nemen.

Tevreden in middenmoot

De afgelopen jaren wist ONS Sneek te overleven in de Topklasse Zaterdag. De stap naar de Tweede Divisie zat er vorig seizoen geen moment in, maar dat was voor de club uit Sneek ook geen doel. Dankzij zeven punten uit de laatste vier duels heeft ONS in de Derde Divisie Zaterdag nu de onderste regio verlaten. Met zestien punten is de achterstand op de middenmoot klein.

Tevreden door beperkte middelen

ONS Sneek laat in de persverklaring weten tevreden te zijn met de huidige notering. “Gezien de zeer beperkte financiële middelen van ONS Boso Sneek is dat een prima prestatie. Ook in de snelle doorstroming van A-junioren naar het eerste elftal speelt Karrenbelt een belangrijke rol. Beiden partijen hebben er ondanks de vele blessures die de Snekers momenteel teisteren alle vertrouwen in dat ONS zich ook dit jaar weer weet te handhaven.” Karrenbelt was in het verleden al actief bij SDC Putten, SC Genemuiden en CSV Apeldoorn.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD