donderdag, maart 4, 2021
Home Derde Divisie Derde Divisie Zaterdag ONS Sneek boekt eindelijk zege na zes nederlagen op rij en Achilles'29...

ONS Sneek boekt eindelijk zege na zes nederlagen op rij en Achilles’29 deelt de punten met VVOG

De Dijk is er zaterdag in Amsterdam niet in geslaagd om de nederlagenreeks van ONS Sneek te verhogen naar zeven. De ploeg uit Friesland wist eindelijk weer eens met drie punten van het veld te stappen (0-2). Achilles’29 en VVOG wisten beiden twee keer het net van de tegenstander te vinden waardoor beiden met één punt genoegen moesten nemen (2-2).

- Advertentie -

ONS Sneek
Martijn Barto, die vorig seizoen het shirt nog droeg van SC Cambuur, opende in de tweede helft de score in het voordeel van ONS Sneek. Invaller Gendridge Prijor bepaalde de eindstand op 0-2. Door de zege heeft de winnende formatie nu zes punten voorsprong op de nummer vijftien SJC. De Dijk is nu zeventiende met acht punten, hetzelfde totaal als hekkensluiter Eemdijk.

Achilles’29 – VVOG
De thuisploeg kwam na twee minuten spelen al aan de leiding, doelpuntenmaker was Kevin Schmidt (1-0). Dertien minuten later was het al weer raak, maar dan voor de bezoekers. Na goed voorbereidend werk van Pernelly Biya schoot Rihairo Meulens de bal binnen (1-1). In de tweede helft kwam de ploeg uit Groesbeek weer aan de leiding,  maar in de slotfase was het Caifano Latupeirissa die de eindstand bepaalde op 2-2.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES