woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieONS-middenvelder Lanting: 'Soms versta ik geen barst van die mensen'

ONS-middenvelder Lanting: ‘Soms versta ik geen barst van die mensen’

Michael Lanting stond afgelopen zaterdag al in de belangstelling na een akkefietje rondom het duel tussen zijn oude club Spakenburg en zijn nieuwe club ONS Sneek. In het AD komt de middenvelder vandaag uitgebreid aan het woord.

Gemoedelijker
De Almeerder, tegenwoordig woonachtig in Hoorn, ervaart wel een duidelijk verschil tussen zijn oude en nieuwe club: ,,De doelstelling is bij deze club natuurlijk anders dan bij Spakenburg. Wij willen in de middenmoot van de derde divisie meedraaien. Dat maakt het wel anders. De zaken zijn er ook minder top geregeld en het nadeel is dat ik soms geen barst van die mensen versta. Maar ergens is het wel goed geweest dat ik eens een andere club opzocht. Dit is gemoedelijker en dit is kleiner en ik voel me zeker op mijn plek.”

Wist wel hoe laat het was
In het artikel in de krant blikt de controleur ook nog één keer terug op zijn afscheid bij de Blauwen, waar hij een bittere nasmaak overhield aan het laatste seizoen: ,,Ik had duidelijk geen klik met de technische commissie en dan heb ik het vooral over Melrik Beukers. We hadden tijdens het vorige seizoen een gesprekje of het wel of niet tot een contractverlenging moest komen. Melrik wilde liever wachten tot april. Ik vond dat maar vreemd. Ik ben toch niet voor niets twee keer speler van het jaar geweest. Dat was ik vorig seizoen ook nog. Ik knokte me terug in de basis. Toch wilde hij wachten. Ondertussen werden er al wel nieuwe spelers vastgelegd. Ja, dan weet ik ook wel hoe laat het is. Verschillende clubs hadden belangstelling, het is uiteindelijk ONS Sneek geworden. Een hartstikke leuke club.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD