maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieOnrust na spetterend slot Kozakken Boys - Spakenburg

Onrust na spetterend slot Kozakken Boys – Spakenburg

Kozakken Boys heeft in een zinderende slotfase weten te winnen van Spakenburg. Daarna ging het echter flink mis. Barendrecht kwam op achterstand tegen VVSB door een ketser van Marc van Splunter, maar pakte uiteindelijk toch nog een punt.

Kozakken Boys – Spakenburg 4-3

Op De Zwaaier was het vanaf de eerste minuut ontzettend levendig. Kees Tol opende het bal der kansen, gevolgd door Mendes Moreira. Voormalig Spakenburg-spits Raily Ignacio opende daarop de score. Een voorzet van Sonmez werd doorgekopt door Jakoba en afgerond door Ignacio. Tol en Danny van den Meiracker waren allebei dichtbij de gelijkmaker, voor Oliver Pilon in de rebound de 1-1 produceerde. Toch kwam Kozakken Boys alweer snel op voorsprong. Een schot van Ignacio werd nog gekeerd door Theo Timmermans, maar daarna was het raak via Mendes Moreira. Na ruim een uur spelen zorgde Berry Powel ook voor 3-1 en leek de strijd beslist. Er kwam echt een spetterend slotTien minuten voor tijd bracht Pilon met zijn tweede van de middag toch de spanning terug. Zijn inzet vloog binnenkant paal binnen. In blessuretijd kwam daar de 3-3 overheen van Van den Meiracker, maar vanaf de aftrap was het toch 4-3 dankzij Everton Pires Tavares. Daarna ging het mis op De Zwaaier. Van den Meiracker claimde een penalty en duwde de scheidsrechter. Hij kreeg rood en na afloop ging het opnieuw mis. Volgens De Bunschoter wilde Ralph Dua verhaal halen na oerwoudgeluiden langs de kant. Ook in de catacomben was het daarop onrustig.

Barendrecht – VVSB 1-1

VVSB moest het opnieuw doen met een zeer gehavende ploeg, maar wist De Bongerd wel sterk te starten. De eerste inzet werd nog gekeerd door Marc van Splunter, maar na acht minuten maakte de goalie een blunder. Het schot van afstand van Tommy Bekooij vloog daardoor binnen. Barendrecht was vervolgens de bovenliggende partij en kreeg dan ook heel wat kansen. Melvin Winterberg miste twee mogelijkheden, een vrije trap van Tim Eekman vloog er net niet in en op slag van rust waren het opnieuw Winterberg en Jeffrey Aarts. De druk op het doel van VVSB werd uiteindelijk toch te groot. Aarts wist de verdiende gelijkmaker te produceren. In blessuretijd leek VVSB bijna alsnog te pakken, maar de poging van Olaf Schell werd gekeerd.

Bekijk de Tweede Divisie Uitslagen | Stand | Programma | Topscorers | Assists

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD